.:De trælse regler:.

Aalestrup-Rc er pt. privat ejet af Niels Poulsen med bopæl i Aalestrup, Klubben får ikke økonomisk støtte fra kommune eller andre institutioner fra det offentlige.

For at alle der gør brug af “klubbens” Rc Biler er jeg nød til at lave nogle enkelte regler som alle deltager bør følge. Reglerne er lavet for at alle trives og at det ydre miljø sikres mod skader og de enkelte deltager forstår at opføre sig ordenligt. Reglerne kan måske virke lidt “stramme” men de nu ret enkelte at følge:

Brug af klubbens Rc Biler:
1) Medlemmer som har fået tildelt et ansvar for en RC bil

1) Klubben stiller biler til rådighed i et vis omfang.
2) Når der køres med bilerne skal alle deltager vise hensyn til andre deltager, publikum, ydre miljø og andres ejendom.
3) Ved udlån af en RC bil står den enkelte deltager ikke til ansvar for evt. skader der laves på en udlånt RC bil. (1)
4) Bliver der kørt uhensigtsmæssigt med de udlånte Rc Biler vil aktiviteten blive afbrudt.
5) Er der en eller flere deltager der ikke forstår “nej” eller ikke behandler sine meddeltager ordenligt, respektløs eller andet vil den enkelte deltager blive bortvist.
6) Der udlånes ikke RC biler medmindre Aalestrup-rc med.
7) Alders gruppen for deltager er mellem 6 og 15 år.
Har man sin egen RC bil er alderen uden betydning
8) Der køres primært på Banen i Aalestrup.
9) Vælgere en eller flere deltager at køre på andre baner end den bane der er i Aalestrup, sker dette ikke under regi af Aalestrup-rc og et hvert ansvar for evt. skader på bane(r) ikke kan rettes mod Aalestrup-Rc.
10) Forsikring, personskade eller skade på ydre miljø vil blive opdateret når når en aftale er på plads, indtil da sker deltagelse på eget ansvar!
11) Medlemskab, Der er ikke noget økonomisk medlemskab i klubben. Dog er det ønskeligt at forældre bidrager med lidt økonomisk hjælp til indkøb af nye biler, reservedele, sodavand og evt. røde hotter til Arrangementer.
12) Forbeholder mig retten til at ændre i mine deltager betingelser, afvisning af deltager eller ændre klubbens formål.
13) Der er ikke nogen deltager der bedre end and andre. Vi er alle lige.
14) Der skal vises hensyn fra de ældre deltager overfor de mindste.
15) Sættes der en form for afspærring op ved et eller flere hop, eller markeret en “bane” med bånd ser jeg gerne at denne af markering respekteres. Der kommer en lille guide til hvordan man færdes blandt RC bile af denne størrelse…

Det var lige det… Håber at se lidt deltager og forældre med jeres knejter eller piger til nogle hyggelige timer på banen i Aalestrup.

/
Klubformand
Niels Poulsen