En lille “Give away…”

Når solen skinner, så er Aalestrup-Rc i godt humør.. De sidste mange gange der har været afholdt Rc køring på banen i Aalestrup for de unge har jeg naturligvis holdt lidt øje med hvem der er mest aktive og udvist sund fornuft, passet på klubbens biler, og hjulpet til med oprydningen.


Det Jeg har kigget lidt efter ved de forskellige deltager:
1) Hvem har hjulpet mest til med klargøring af bilerne på banen.
2) Hvem har vist størst interesse i at lære om bilerne.
3) Hvem har kørt mest fornuftigt men samtidig flyttet en grænse.
4) Hvem har vist mest omhu for sine meddeltager og hjulpet når noget er gået i stykker, samt kommet og sagt at noget er gået i stykker eller spurgt ind til om noget er ved at gå i stykker..

Den heldige modtager af en helt ny Arrma Big Rock Crew til en pris af 2999 kr. vil blive annonceret lørdag den 19. marts 2022 her på www.aalestrup-rc.dk. – Så kan den heldige vinder nå at øve sig lidt til konkurrencen den 26. marts 2022 😉

*Vinderen skal selv anskaffe sig en oplader og et batteri til bilen.
*Man er altid velkommen til at “låne” batterier af klubben til arrangementer og få opladet batterier.
*Bilen bliver indkøbt hos Rc Kongen som er klubbens største leverandør af Rc biler, reservedele og andet sjov. – Der vil blive lavet et “garanti / faktura” bevis med dit navn så du har garanti osv. på bilen.

Der vil komme flere “give-away” i løbet af sommeren, så hvis dit barn skal ha en monster fed RC bil, enten en Crawler eller en Basher, så kunne det måske være du skulle sende dit barn ned på BMX banen.

Bilerne leveres af Rckongen.dk – Aalestrup-rc.dk får ikke nogen rabatter eller gaver fra Rc Kongen. Biler eller andet der indgår i “Give-aways” betales 100% af Aalestrup Rc. / Niels Poulsen
You may also like...

7 Responses

 1. Godt gået siger:

  Hold da op! Det er for vildt. Jeg har set når i er nede og køre på banen det er vildt.
  Jeg håber du får din klub til at blive noget mere og at der er flere der vil støtte dig økonomisk, for de biler og dele til dem er ikke billige.
  Syntes det er fedt at der kan komme en tilflytter og tør at tage så stort et ansvar.
  Jeg vil gerne give et bidrag til din klub, men du er ikke godkendt så jeg vil købe et gave kort til dig hos RC manden du handler ved. 2000 kr. Jeg er ikke i tvivl om at du vil bruge gave kort rigtigt.

  En anonym bidragsyder.

  • admin siger:

   Mums.. Tak for de pæne ord og for gavekortet 🙂 Det er ikke helt billigt at holde bilerne kørende
   så et lille bidrag siger jeg ikke nej-tak til 🙂

 2. Laila Jensen siger:

  Kan jeg give 10 hjerter her havde jeg gjort det.
  Kan børn fra Aars deltage i dine konkurrencer ?

 3. Jakob siger:

  Hvad koster et batteri og en lader?

  • admin siger:

   En kvalitets oplader koster rundt 300 kr. – der kommer et link til en lader om et par dage og en “batteri” pakke.

 4. Jørgen siger:

  Du skal da have en rigtig bane at køre på. Se at få snakket med de rigtige folk og få lavet den bane, Synd at du har lagt så meget i en klub som den her og så se at i køre på en bane der lavet til cykler.