Bliv Sponsor af klubben

Aalestrup Rc er en lille klub for børn, unge og voksne.. Alle de barnlige sjæle er velkommen i klubben og stemningen er altid i top. Nogen kommer for en sodavand, andre for en snak og så er der dem der er nysgerrige på hvad Radiostyrede biler er. Vi har tilmed deltager helt ned til 5-6 års alderen der hygger med sine egne “Basher” biler på vores tæppebane.Vi er godt besøgte hver måned, men er desværre ikke helt nok til at vi kan holde klubben kørende med husleje, strøm og matrialer til udbygning af baner. Vi søger derfor lidt sponsor til dækning af vores husleje, vedligehold, reservedele osv. så vi kan holde porten åben for alle, året rundt.

Har du lidt overskud til at kunne bidrage med vil det i den grad glæde de børn som kommer i klubben og låner vores “Banditter” til lidt tæpperace og dem der låner vores Arrma Senton 4×4 Basher biler.

Vi tilbyder naturligvis at du eller din virksomhed kan få en reklame plads på flere af vores banner nede klubben, på vores hjemmeside, tilmed har vi et stort banner som vi tager med os når vi er på by-fest-besøg hvor vi stiller vores mobile tæppebane op som kan prøves af alle interesserede.

Klubbens økonomi er pt. drevet af frivillige der bidrager til huslejen hver måned i form af et kontingent på 100 kr.
Vi søger sponsore til forskellige ting, såsom en Gas-grill, bygge matrialer, spånplader til at lave hop af, maling til male bander hvide med, led-amatur til bedre belysning – gerne energi besparende, midler til vores generelle drift i form af husleje og strømudgifter.

Vi søger også lokale sponsor til vores børne konkurrencer. Det kunne evt. være en lille radiostyrt bil eller et gavekort til den lokale biograf for hele familien..

Klubben er lille og Aalestrup er en lille by, men vi er af den overbevisning at interressen for endnu en aktivitet i byen for børn og unge vil kunne fungere i godt samspil med de andre gode tilbud vi har her i Aalestrup.
Aalestrup RC er tilmed den eneste RC klub i Vest Himmerlands kommune som har en indendørs bane, vi er tilmed den eneste RC klub i Vest Himmerland der henvender sig til børn.

Er du eller din virksomhed frisk på at støtte os ? Så er her et udsnit af vores nyeste banner, og vi er friske på at lave et der måler (H)76mm X (B)244 i PVC fri matriale med dit logo og din tekst.

Vi har CVR nr., forenings konto hos Sparekassen Danmark i Aalstrup, vi har en bestyrelse.. Er du interesseret så tag gerne kontakt til os så vi kan aftale nærmere..

Niels Rene Poulsen – telefon 42942201
Henriette Schultz
Marianne Damtoft Nielsen