Værkstedet

Et lille tilbud til vores medlemmer der køre i klubben har vi et reservedels program til en fornuftig pris.
Der er ikke noget mere træls at hive sine bil med på banen og gi den gas, have en sjov og hyggelig dag men at en enkelt del sætter en stopper for hyggen. Vi forsøger at holde vores lille reservedels lager fyldt med de mes gense dele der kan gå stykker. De dele der typisk kan gå i stykker er bærearme til Arrma bilerne, bære arme til WL Toy / Tech bilerne. Det virker lidt underligt at man køber en bil til flere tusinde kroner og så går de i stykker når man har kørt med dem. Men der er en vis fornuft i det !

Hvorfor har man ikke lavet de svage dele i enten metal eller aluminium ? svaret er simpelt, montere man alu / metal dele på de mest udsatte steder på en stor RC bil, så flytter man et svagt punkt til et andet sted på bilen. Det svage punkt er som regel det billigste og nemmeste punkt at skifte. Så hvorfor flytte det svage punkt til et dyr del på bilen ?

Bærearme er dele der tager de største “slag” når man eks. lander med en RC bil i den her skala, det er en nem del at skifte og vil tage 5 min. for den rutinerte for at skifte den del, og man er kørende igen.

Når vi er ude og køre med Arrma Bilerne, så har vi reservedele med, så er du klubmedlem og køre med din egen Arrma Bil, så har vi reservedelene…


BigRockCrew – siden åbner i et nyt vindue

Arrma Granit 4×4 – siden åbner i et nyt vindue

Arrma Senton 1:10 – siden åbner i et nyt vindue

Arrma Kraton v5 – siden åbner i et nyt vindue

Arrma Mojava – Siden åbner i et nyt vindue

WL-Toy / Tech Bilerne:
Da vi er ved at have en del WL-Toy / tech biler i klubben til udlån så er der naturligvis også et Reservedels program til de små biler.
Hvilke dele der vil blive inkluderet i programmet bliver begrænset til eks. bærearme og mindre dele. Motor, ECS, radio(sender) modtager ( ECS combo ) vil ikke være inkluderet da de ligger i prisklasser over 300 kr. pr. enhed.