CrawlerBanden

Vi er ved se om det kan lade sige gøre at oprette en “CrawlerBande”, det lyder som om vi skal være lidt på et skråplan med loven, men nej nej.. Vi køre ind i mellem med nogle Rc Crawler i naturen hvor vi førsøger at finde nogle ruter vi skal køre, prøve at finde så mange forhindringer som muligt og kommer frem til et mål.

Det at køre med en Crawler er lidt anderledes end at køre med en Basher som en Traxxas eller Arrma bil, med en Crawler går tingene i et tempo hvor alle kan følge. Vi laver typisk en bane med nogle pæle som sættes i jorden og bruges som “gates” man skal køre igennem. Når en “gate” er kørt så køre man til den næste “gate” osv osv..
Under køreturen er der altid tid til lidt hyggesnak, en kop kaffe, en sodavand, så det er stille og rolig kørsel.

Klubben har 2 stk. Absima Sherpa i skala 1:10 som kan lånes, bilerne er med Differentiale spær som kan slåes til og fra efter behov. Begge biler er 4 hjuls trukket og kan klare nogle ret vilde forhindringer. Den ene af Rc Crawlerne er med spil så den kan bruges til at trække andre deltager fri med..


Voksne som unge kan deltage. Der er ikke rigtig nogen alders grænse på kørsel med de her typer biler. Det der er vigtigs er at mn forstår at en Crawler ikke er en Basher men en bil der bruges “taktisk” og at man er villig til at lære lidt om den her form for kørsel. Det er nu ret hyggeligt 😉

Følg os på Facebook “Aalestrup Rc” som er vores hovede side, du kan også se lidt aktiviteter inde på “Rc Crawlers Aalestrup”..