Hvad er Aalestrup-rc?


Aalestrup Rc Er en klub med radiostyrte biler, klubben startede i 2021 med et par store RC biler i skalaen 1:10 som kunne lånes ud til børn og unge.. eller barnlige sjæle. Vi forsøger at afholde arrangementer een gang om måneden hvor vi “basher” eller “toure” mod hinanden på en mindre bane i Aalestrup.

Formålet med klubben er at give unge en mulighed for at komme lidt ud i blandt andre unge og prøve kræfter af med lidt kørsel af forskelligt art og være en del af et fællesskab hvor de deler deres hobby og få et godt kammeratskab. Tanken er tilmed at kunne få lidt konkurrencer i små teams hvor der kan vindes præmier og pokaler hvor der køres med små drifter biler, touring biler eller Basher biler.

Der har været en efterspørgelsen om kørsel hvor nogle forældre har sagt at deres børn er lidt generte blandt andre, så jeg har allerede nu haft et par drenge med på banen til en hyggelig dag hvor de fik lært teknikker, kørsel, fik lov at køre hårdt med de store Arrma biler. Måske sådan et lille tiltag kan give børn mere selvtillid og få mere lyst til at være sammen med andre i flok.

Klubbens formål er også på sigt at deltager skal lære ansvar for andres ting, dvs Når en deltager får udleveret en RC bil vil jeg lære dem at gå bilen efter for fejl og mangler. Lære dem om hvordan man reparere en RC bil og vedlige holde den. Samt sikkerhed omkring det at køre med en radiostyrt bil der kan komme op i hastigheder på 80 km/t. Ja, det var ikke en skrive fejl, men bilerne med de rette justeringer kan komme op i de hastigheder.

Vi vil tilmed lære de unge hvad ydre miljø er og hvorfor man skal passe på det. Kære forældre, jeg vil ikke overtage jeres rolle eller irettesætte jeres børn, men lære de unge lidt om at når man køre med de her biler så er der ting man skal passe på.. såsom tilskuer der er nysgerrige, bygninger og den herlige natur…

Økonomi i klubben er lille, Klubben får lidt penge ind hver måned som går til nye reservedele, pølser, sodavand og vedligeholdelse af de faciliteter som der er tilrådighed for os i form af nogle hopperapmer i træ.

Klubben får ikke tilskud fra fonde eller kommune, så har du et par skillinger i overskud er du velkommen til at donere lidt til klubben så børn og unge i byen og de nærliggende byer kan få en hyggelig og sjov dag.

Der arbejdes pt. på at få lavet BMX banen i byen om så den igen er brugbar, der skal laves en eller to baner som kan bruges til de helt store RC biler men samtidig skal banen laves så den kan bruges af de unge der vil cykle på den. Samtidig arbejdes der på at blive en forening som vi er godt på vej med.

Aalestrup Rc er en del af DirtJump Aalstrup og Rc Biler
cvr.40714405
Telefon 42942201
Klubben indentificere sig som “Aalestrup Rc”
Formand : Niels Rene Poulsen
Næstformand : Marianne D. Nielsen
Kassere : Henriette Schultz

Bank konto: 9813-2075662206
Sparekasssen Danmark
Vestergade 28
9620 Aalestrup
Og mobilepay 6406GF ( aalestrup RC )
Vi har et lille “aktivitets udvalg” bestående af:
“Formand” :Oliver Fur Hermansen
“Næstformand” : pladsen er ledig