Vi skal videre med klubben…

Aalestrup Rc har eksisteret siden 2020, hvor målet har været at køre med Radiostyrede biler. Børn og unge kan komme og køre med bilerne og der har været en pæn tilslutning til de små arrangementer, der har været afholdte.

Der blev købt flere typer biler hjem til klubben, biler som børn i alle aldre kan køre med. Nogle biler er hurtige med hastigheder op til 80 km/t, mens andre RC biler har hastigheder op til 15-30 km/t. Endelig er der de specielle Crawler biler til forhindrings kørsel, 0gså for både store og små…

Sommeren kom og Bashing.dk – donerede nogle store hopperamper til bilerne, men vi manglede et sted at have dem stående. Vi fandt stedet til dem, på en græsplæne og tilslutningen blev ret stor og der kom en del små sjove konkurrencer med gevinster og flotte pokaler – tilmed et par give-away gevinster.

Som tiden gik blev stemningen stor for at vi skulle blive en forening. Det blev i året 2022 med bank konto og cvr nr. samt vi blev godkendt som “folkeoplysende forening”. Nu skulle der søges tilskud til materialer og lokaler..
Det gik ikke som tænkt, da tilskudsøgning viste sig at være ret besværligt, og vi lagde det lidt på hylden igen for at se tiden lidt an.

Desværre gik klubbens aktiviteter i stå under Corona tiden, og vi blev alle lidt skræmte for at samles pga. smitte risikoen samtidig med, vi ville tage hensyn til mindste – aktiviteten faldt, men aktiviteten kom med tiden langsomt igen.

Slutingen af 2022 fik vi ny energi til at samles i flok, en aftale med Aalestrup Ride center kom på plads med leje af en ridehal til vores aktiviteter. Deres tilbud har vi benyttet 4 gange nu og tilslutning til aktiviteten er blevet større og større. Vi gør brug af Ride Centeret en gang om måneden i 4 timer, på de 4 timer skal vi stille vores baner op, hygge os, køre med Rc bilerne, og nå at pakke ned igen. Det er stressende og giver meget slitage på vores udstyr såsom ramper, biler og baner, tilmed skal der en de planlægning til hver gang med transport af klubbens udstyr samt eventuelle reparationer.

Siden 2021 har jeg forsøgt at finde et passende sted til “klubben” – et sted hvor vi kan mødes i weekenderne eller i hverdagene uden at skulle pakke vores baner ned når vi tager hjem. Jeg fandt et godt sted som kunne bruges, de gamle IBF bygninger bag Rema1000 og en aftale om besigtigelse af lokalerne og en leje aftale blev gået igennem.
Vi her i klubben, kom frem til, at det ikke kan blive bedre mht lokaler, størrelsen på lokaler, placeringen og de muligheder som lokalerne vil kunne give, for at udvide med aktiviteter for børn og unge. Tilmed ligger lokalerne placeret, så børn og unge selv kan komme til og fra stedet på en sikker og tryg måde. Det har været et af kravene til lokaliteten.

Stedet byder ind til flere muligheder, god plads indenfor til flere typer baner og med toilet forhold, god plads uden for til udvikling af klubben og dens aktiviteter, tilmed er der nem adgang til de eksisterende BMX baner ved sundhedshuset som vi naturligvis også ønkser at få udviklet til et område for de børn og unge der kører BMX cykler, rulleskøjter, skateboards osv.. Vi har flere pigebørn i klubben, og får de brug for toilet besøg, er de desværre ikke så heldige som drenge.. Vi kan vande buskene uden de store problemer, det kan pigerne ikke og er henvist til Rema1000 for toilet besøg… det ville vi nu kunne undgå med vores egne lokaler.

Desværre mangler der lidt økonomi, huslejen på IBF bygningerne ligger på 3800,- pr. måned og et indskud på 11.400 kr. Økonomien kunne have været der, men vi har brug for et medlems kartotek på min. 38 medlemmer, der kan hjælpe med dækning af “huslejen”. Et medlemskab koster ialt 1200 kr. om året pr. eller 125 kr. pr. måned.

Det er vi ikke nok medlemmer til pt., men vi, er overbevist om at medlemmerne helt sikkert vil komme med tiden, da der hver måned dukker flere og flere børn og unge op til vores hygge arrangementer på Ride Centeret.

Lokalerne her er en god mulighed for at udvikle klubben og skabe lidt flere alternative aktiviteter i byen for børn og unge; hvilket vi mener, der behov for og en efterspørgelse på.

Aalestrup Rc har brug for din hjælp ! – For at vi kan udvikle klubben og dens aktiviteter, har vi behov for medlemmer, også passive medlemmer, som vil og kan bidrage, og vi håber på sigt, at vi kan få nogle lokale virksomheder med der vil støtte op om os.

Er du frisk på at støtte os ? Ethvert beløb er velkomment, så vi kan komme igang. Det her er en sjælden mulighed for alle, der elsker at køre med Radiostyrede biler, den mulighd skal vi ikke gå glip af.

Vil du være medlem og bidrage til en aktivitet for børn og unge, og voksne med en barnlig sjæl, kan du melde dig ind enten ved at fange Niels Poulsen telefon nr. 4294 2201, Henriette Schultz eller tilmelde dig på vores indmeldingside:
Linket finder du her

Dit bidrag kan indbetales til vores registrerede klub konto som er :
Bank konto: 9813-2075662206
Sparekasssen Danmark
Vestergade 28
9620 Aalestrup
Eller bruge vores midlertidige Mobilepay løsning Box 6405GF ( Aalestrup RC )
Husk at skrive dit navn på indbetalingen


Venlig hilsen
Aalestrup Rc
cvr.40714405
Pilevej 99
9620 Aalestrup

/Formand Niels Poulsen
Telefon4294 2201
klub@aalestrup-rc.dk