BowlerRace2023 – 26. noveber

Vores lille klub race er for alle der har lyst til at deltage. Vi har fået et Gavekort til Rc kongen – Danmarks største RC butik, ikke bare på nettet men også fysisk.. Så det gavekort har vi tænkt at lave en konkurrence om 🙂

Klub racet er lavet så det skulle skabe lidt konkurrence mellem de yngste deltager i klubben og for at give de lidt ældre havenisser lidt sved på panden.

Der køres lidt træning nede i hallen med Eks. Team Assosiated og Xray biler – tiderne tages i Zround, men skrivs ind i et Excel ark som ses i bunden af siden her.

Der er IKKE noget krav om træning hver uge eller weekend! Dog skal man have taget køre tider 2 gange på 30 dage for at kunne kvalificere sig til den store finale. Det er en lidt hård konkurrence da der skal køre 3x 15 omgange uanset alder ved træningsrunderne. Træningsrunderne bruges også til at de unge kan blive bedre og bedre for hvergang og få lidt tips og trick med på vejen.

For at kvalificere sig til konkurrencen skal der køres samlet 225 omgang som registreres.
Bedst sammenlagt gennemsnit tid og laveste poeng får bedst start placering. Vi træner hver søndag fra kl. 12.00 til 18.00 hvor tider noteres, så er du bagud med runder så kan du fortsat nå at være med.


Dagen hvor vi “racer” er lagt sådan her:

Opmøde13.00Mellem 13. og 13.30
Melder bil klar13.50Alle deltager i løbet skal melde sin bil klar
Køre på podie13.58Køre klar på podie og biler ved start linie
Nedtælling30 sek.bil + køre klar – første runde er uden tid.
Start løb14.00Giv den gas
Løb slut14.15opladning / service
runde 214.45Ny runde + der meldes ud til start 30 sekunder før start

Tryk på fanen i bunden af arket og se “junior” tiderne 😉

Loading