Aktivitetsdag for skoleelever24

Fredag den 6. september var der jo aktivitets dag for børn i Aalestrup 🙂

Ca. 120 børn fra forskellige klassetrin skulle rundt til forskellige aktiviteter, der var ridning, håndbold, fodbold osv.. Men Aalestrup RC var naturligvis mødt op for at vise hvad vores Traxxas Rally biler kunne og hvor sjovt det kan være at køre med RC biler.

Vi havde ca.120 børn på besøg ved vores stand, de kom i små grupper af 12-15 knejter og piger, de fik en runde på vores lille bane hvor de lige lærte at køre bilen og fik lidt information om bilen og andre slags rc biler. Derefter stod den på et race af 2 omgange… Vinderne fra hvert lille hold dystede om hvem der var bedst i et afslutningsrace…

Magnus Fauerskov Duch fik vist sin TeamAssosiated konkurrence bil og gav et par stykker lidt sved på panden i nogle race..

Det var en super fed dag… og interessen for vores hobby med RC viste sig at være ret stor blandt børn..

Taka for en hyggelig dag 🙂

Er du frisk på lidt race ? Så kan vi findes på Testrupvej 4, port ( dør 3 ) – her er vi hver tirsdag og torsdag hvor vi køre med Mini-z biler. Tirsdag og torsdag er klubaftener hvor de seriøse “racer” køre giver den gas, men du er velkommen til en hurtig prøvetur med en klub bil.

Lørdage er vi på samme adresse, men her køre vi på vores jodrbane omme bagved.. Så står den på Rally Race 🙂 vi køre også mini-z hvor du kan lære at køre en mini-z racer…

Er du en virksomhed, syntes du at det er total fedt med endnuen hobby for børn og unge og skulle du have lysten til at hjælpe os md et lille sponsorat, så er du med til at holde endnu en lille forenign i live for de børn og unge der vil have lidt andet at gå til..

www.aalestrup-rc.dk

Loading