Lidt om klubben

Aalestrup Rc er en lille klub for børn, unge og voksne.. Alle de barnlige sjæle er velkommen i klubben og stemningen er altid i top. Nogen kommer for en sodavand, andre for en snak og så er der dem der er nysgerrige på hvad Radiostyrede biler er. Vi har tilmed deltager helt ned til 5-6 års alderen der hygger med sine egne “Basher” biler på vores tæppebane.

Der er mange aktiviteter for børn og unge i vores by. Aalestrup er en aktiv by hvad foreningslivet angår, vi er af den overbevisning at der er plads til endnu en forening for børn og unge. Vi er velbesøgt af børn i alderen 6-16 år som kommer og hygger sig i et par timer med vores biler på banerne.

Klubben er åben for alle, i alle aldre..

Vores store indendørs tæppebane køres der med tæpperacer i skala 1:10 – på vores bane afholder vi små sjove konkurrencer hvor alle kan deltage. Har et barn ikke sin egen RC bil kan der altid lånes en af klubben. Vi har forskellige typer af Rc biler og til de forskellige alders grupper..

Vi har en ny lille “mini-z” bane. Her køres der med små Rc biler i skala 1:24 – Det går ind imellem meget stærkt på de lidt dyre og proffesionelle biler. Vi har natuligvis Rc biler som børn og unge kan låne. Bilernes fart tilpasses alt efter, hvor erfaren en “kører”, man er.. Banen og bilerne kan bruges af børn helt ned til 6 år.

Vi holder en gang om måneden en konkurrence. Vi kan finde på at køre om en god pizza, et gavekort, lørdagsslik fra vores lokale brugs. Vi elsker at det er de yngste der vinder og kan sætte os gamle havenisser på plads. Som her, hvor Magnus vandt vores BowlerRace2023.
Alle kan og er velkommen til at deltage i vores små løb. alderen har ikke den store betydning eller om man er god til at køre. Vi køre for at have det sjovt og hyggeligt.

Vi gør alt for at alle kan deltage. Der tages hensyn til vores medlemmer der sidder i rullestol eller har andre udfordringer i at komme rundt i klubben. “2fast4you” passer meget godt da vi har et medlem som kan sidde i sin rullestol og give den fuld gas rundt på vores store tæppebane, tilmed har han klubbens bane rekord. Vi andre er venligst henvist til vores køre-rapo. Har du et barn der føler sig uden for fællesskabet eller har andre udfordringer i livet der gør det svært for dit barn at være samme med andre? Så tilbyder vi arrangementer hvor dit barn er i fokus og vi har tidligere haft en lille succes med at få en dreng “sluset” sammen med andre børn..

“Ud af huset arrangementer” – Yup… Vi tager gerne en tur ud til din forening, skole eller byfest og stiller en bane op hvor børn, unge og voksne kan prøve vores RC biler.
I 2024 vil vores mobile “mini-z” bane stå klar, den er lige til at pakke ned og stille op hos dig!
Vi har været til flere byfester i 2023 og det har været ret sjovt. Så skal vi komme til din “fest” så kontakt os og vi finder ud af noget sjovt..

Book os gerne i god tid.

Er du ny i hobbyen og har brug for hjælp. Så er Aalestrup Rc et godt sted at starte. Vi er mange i klubben som har et bredt kendskab til forskellige mærker. Har du brug for vejledning når du skal ud og købe en RC bil til dig og ikke aner hvor du skal starte, hvad du skal købe eller hvordan du vedligeholderdit barns Rc bil. Så er hjælpen ved hånden for dig og dit barn.

Mange forældre køber en ny Rc bil til sit barn og ikke ved hvad de har købt. Det finder de ud af når de står med et barn der er ulykkelig over at bilen ikke kan køre og at “farmand” finder ud af at – “Man kan ikke få reservedele til den bil” – så er det penge ud af vinduet ogbarnet mister interessen for hobbyen.

Der vil vi gerne kunne spille vigtig rolle og vejlede ved det rigtige valg af udstyr
så hobbyen bliver interessant for de unge og kan udvikle sig..

Desværre.. Ingen klubber eller foreninger kan drives uden økonomi. Derfor er vi meget afhængig af de bidrag vi kan få. Vi har et medlemskontingent der betales for et år, vi tilbyder også dagspas til dem der kun lige vil “lege” med os en gang i mellem.

Klubben er registreret som en forening med en bestyrelse. Men vi får ikke tilskud fra Vest Himmerlands kommune så alle udgifter dækkes af medlemmer, private og de få virksomheder som har reklame plads hos os. Så skulle du have lyst til at støtte op om vores klub er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til vore kære formand :

Niels Poulsen tlf. 42942201
Vores adresse er : Pilevej 99, 9620 Aalestrup
Cvr. nr. 40714405

Forening : Dirtjump aalestrup og Rc biler.
Vi køre på adressen Testrupvej 4, 9620 ( udeareal )”

>>Indmelding og kontingent kan læses her<<

Loading