Renovations af klubben…

Det går der ud af og vi kan se frem til en rigtig lækker klub.. Vores udlejer tilbød at renovere klubben, specielt vores pitt omåde, også kaldet hygge området.

Der findes en længere forklaring på hvad der skal ske og hvad der sker.. Vi er uheldigvis løbet ind lidt uheldigheder som vi ligger vandrette for at få løst. VI MANGLER EN NY KYOSHO BANE !!!

Det kan du læse mere om her… og vi håber at det vil lykkedes os ret hurtigt at fremtrylle banen. I mellemtiden kan vi glæde os til de nye lokaler som bliver fuld isolerede, med eget toilet og et flot The køkken…
Vi vil gerne have alle til at deltage, derfor er der taget højde for at personer med rullestol nemt ville kunne komme ned til os og køre med RC biler. Det nye fundament til mini-z banen bliver bygget ca. 3-4 cm over gulvet. Dvs. man skal ikke op på en rampe for at se ud over den nye bane.. Man kan hele banen i børnehøjde.. Tilmed kommer der en rullestolsrampe ind til lokalet.

Planen var at åbne helt her den 4. maj, men det lader vente på sig.. Vi kan så småt begynde at flytte ind og finde os på plads, men selve mini-z banen den må vi lige vente en uge eller to på..
Du kan læse lidt mere om vores lille udfordring med Mini-z banen her..

Vi glæder os til at kunne få gang i aktiviterene igen, både på mini-z banen, med de nyeTraxxas Rally biler og vores jord bane. Det bliver godt !

Ang. sommerskolen´24 … Der er nu fuldbooket !! det er jo en lækker nyhed for os, og vi glæder os og håber at den nye renovering kan give et godt indtryk af klubben og at vi her i bestyrelsen og de frivillige der stiller op i uge 27 – klare opgaven til “high-five” og vores navn vil ligge på de unges læber når der snakkes “fart over feltet”.. det er jeg mere end sikker på..

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail…
kontakt formel
Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.