Hvilsom Byfest den 27.8.2022

Lørdag den 27.8.2022 var Aalestrup Rc en tur omkring Hvilsom byfest for at give de unge en lille oplevelse.

Vi fik lov at låne skolens multibane som er var i en passende størrelse til de små og store RC Biler og der blev kørt så dæk sprang, og banderne på banen fik hilst på bilerne i frontal sammenstød. De unge stod i kø for at få lov at prøve bilerne på den rampe som stod inde på banen og det var et kæmpe hit. Da de halt helt store biler skulle køre “banerace” var der to der kørte af gange og de fik 5 min. – så var det bag i køen.. Køen sluttede sådan set aldrig.

Da dagen var ved at være slut, var der lige lidt batteri kapacitet tilbage.. Så vi tog ungerne med over på den lille fodbolds bane og så var der gang i en fodboldkamp med de store Big rock Crew biler. Det var nu sjovt og det er da bestemt noget der skal gentages.

Vi var flere der mødte op for at give de unge en god oplevelse, Jørgen og Gitte havde deres BigRock med og de fik vist hvordan den kan køre på ramperne.. flotte hop blev det til.

Kjeld B. havde sine biler med, En Arrma Vortek skala 1/10 med gyro stabilisator der gør at bilen er god til Speedruns. Han havde også sin Crawler med, den med FPV udstyr, og jeg tror der var en del interesse for den den side af hobbyen.

Dennis havde sine biler med.. En Maverick Quantum og et par andre. De fik også lov at til at lave en opvisning. Dennis påtog sig tilmed opgaven at snakke med nysgerrige om vores hobby.. Fortælle lidt om bilerne osv..

Alt i alt.. en super god dag. Så tak her fra holdet bag Aalestrup-rc og på gensyn til endnu en god dag.

Skole eller forening og vil du give dine elever eller medlemmer en lille ekstra oplevelse, så tag kontakt til Aalestrup Rc – vi finder på noget..

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.