Lidt nyt i Garagen fra Toytrade.dk

Der er kommet en ny lille bil i garagen, en RC Crawler Jeep 4×4 RTR 1:10 – megafed begynder Crawler til små penge og så er der mulighed for at opgradere den til en endnu feder bil.

Bilen er købt hos Toytrade.dk – Prisen var rundt 2200 kr. – og i prisen får du et batteri med, oplader, radiosender. Eneste der skal købes ved siden af er AA batterier til Senderen.

Jeg købte bilen primært for at få mig en lille FPV platform, designet på bilen lagde op til udbygning med et lille FPV kamera.

Motoren i bilen er en Brushed motor, dvs. det er ikke en racer bil, men en bil der klare forhindringer nemt med lidt “køre strategi”

Der er fast diffenretialer på bilen, dvs. den trækker konstant på alle 4 hjul som en rigtig 4 hjuls trækker.

Støddæmperne er fine til en begynder, men lære man håndtere bilen finder man ud af at støddæmperne ikke er gode nok. Man kan købe nye og bedre støddæmper på eks. Banggood eller man kan prøve sig frem med en anden type Shock Oil og se om man får et bedre resultat.

En hel del sjov med den her bil.. Der skal udbygges og leges lidt med opgraderinger på den.. eks.. udskiftning af portale axler, andre dæk, bedre støddæmper…

Billedet er lånt af Toytrade.dk og prisen på bilen ligger omkring de 2200 kr.

Loading