Maverick Strada SC – Film nr. 1

Yup, så fik jeg lige lavet en film med den nye Strada SC fra HPI / Maverick.
Det er nu en lækker lille bil i skala 1:10 – fik lavet en større testkørsel af bilen og lavede der efter en vurdering på bilen. Efter vurderingen tog jeg bilen ud på endnu en “tur”. men her opdagede jeg at en lille skrue ved Spur gearet var gået løs. Jeg fortæller om skruen i filmen..

Når der bliver lidt tid til at tage bilen med på BMX banen så vil jeg lave en ny film med lidt hop og bashing..
Bilen er købt hos Toytrade.dk

Det er en god begynder bil for de små, bilen leveres med et NiMh 7.2Volts 3000 Mah batteri og en lader. Et Nimh Batteri er ikke så kraftfuld som et LiPo bettaeri. NiMh batteri gør det muligt for de små at lege med og få lidt øvelse i at køre med de store biler her.

Bilen er nem at vedligeholde og der er et pænt stort reservedels sortiment hvis uheldet sker at man knækker en del eller to.

Jeg har ikke lavet en fart måling på bilen, men kan sige at hvis man er til høj fart, så smid et Lipo 3cells batteri i bilen og den flyver afsted.

Bilen leveres med et NiMh batteri og lader. Det gør at den er køre klar efter en opladning. Prisen er pt. 1895,- for Brushless modellen og 1495,- for brush versionen.

Vil man have lidt mere fart på feltet, så har man behov for et LiPo 11.1volts 3cell, 4000mah 35c og en special oplader. – Så garantere jeg dig også for at der kommer fart på bilen.

Link til bilen og ekstra batteri/oplader:
Maverick Strada SC – Brushless
MaXam Lipo batteri ( kun for de øvede )
Der kan fåes billigere batterier hos Toytrade.dk
Lipo Batteri oplader
LipoSafeBag ( til at oplade batterier i )

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.