30-04-2022 : Crawler Konkurrence 30-04-22Denne konkurrence er aflyst 🙁 Da der ikke er kommet nok tilmeldte til dagen har jeg valgt at aflyse og bruge min energi på noget andet.

Da det tager mig en dag at gøre klar med biler, batterier opfølgning på hvilke biler der skal serviceres osv.. syntes jeg at min tid kan bruges et andet sted. Jeg havde en lille forhåbning om at der ville være min. 6 deltager til konkurrencen, netop pga. premien, men der er ikke kommet nogen tilmeldinger.

Jeg vil se om jeg kan få stablet noget op en anden go gang.

/NielsEndnu en konkurrence for de friske !!
Du har sikkert spillet Grand Theft Auto og kan mestre en bil på den mest vildeste måde.. Men kan du mestre en Crawler uden at se Rc bilen ?

Er du frisk på at gennemføre en bane på bedste tid ved at kigge ind i en skærm og styre bilen forbi de forskellige forhindringer, så er det her lige noget for dig.

Du skal køre en super lækker Absima Sherpa igennem en bane på den bedste tid. Der vil være forhindringer med vand, stejle bakker, køre på en bro, igennem rør og på store og små sten. Du kan ikke se bilen, men du kommer lige som til at sidde inde i bilen og se hvor du køre via en skærm..

For at kvalificeres dig til den her konkurrence skal du have deltaget i en eller to forudgående konkurrencer med Crawler biler. Du kan se hvornår Aalestrup Rc har en begivenhed igen ved at trykke på linket her – ( Siden åbner i et nyt vindue )

Lyder det sygt eller ? Er du frisk på udfordringen ?

Kan du det og på bedste tid så er der en Pokal til dig og 200 kr. i lørdags slik fra Super Brugsen..

1. præmie en pokal og 200 kr. i lørdags guf fra Brugsen
2. Præmie 100 kr. i lørdags guf fra Super Brugsen
3. Præmie 50 kr. i Lørdags guf fra Super Brugsen

Alle deltager vil få et lille a4 diplom som bekræfter din deltagelse.

“Da konkurrencen kræver lidt “skills” i at køre med en Crawler er det en fordel at du får øvet lidt. Aalestrup-Rc er at finde på banen så at sige hver lørdag eller søndag hvor du kan få lov at lege med en Crawler.”

Der er tilmelding til denne konkurrence !! Tilmelding kommer efter weekenden den 26. marts 2022

Se filmen her under hvad en Absima Sherpa er 🙂 Det er en konge RC Crawler der kan klar mange udfordringer..

Denne Absima Sherpa som bruge i klubben er købt hos RCkongen.dk

Loading