17.04.2022 : Lidt leg med Crawler..

Dagen skulle gerne være en lille øvelse dag til den kommende konkurrence med Crawler.

Har man ikke kørt med en Crawler før er det her en god mulighed til at prøve kræfter med en sådan bil. Det vil tilmed også hjælpe dig at få lidt øvelse inden konkurrencen der kommer..

Så bliver det tid til at lege med et par Crawler. Denne gang er det øvelse kørsel med “Crawler” og lære hvordan man køre med sådan en bil.

Dagen er ikke helt planlagt, men tænker at jeg tager det som det kommer. Turen eller ruten er ikke lagt, men regner med at vi nok kommer lidt omkring.

Vi skal lære at en Crawler ikke er en racer bil, men en bil man køre “strategisk” med og komme over, under, igennem forhindringer uden at vælte. Vi skal lære lidt om samarbejde med Bilerne og lære hvor bilernes begrænsninger er.

To forskellige Crawler opføre sig aldrig ens, derfor kan man opleve at en bil kan lidt mere end en anden. Kan man ikke kommer over en forhindring må man stoppe op og prøve at finde en anden rute. Muligt en anden deltager kan komme op der hvor andre ikke kan, men det er en del af udfordringen.

Alderen er ikke vigtig på deltagerne, det der er vigtigst er at deltager forstår at en “crawler” ikke er en racer bil og en bil man ikke laver stunt med, men at ting går i et roligt tempo.

Har man ikke en Crawler selv, så kan der lånes en af Klubben, Der er to styks RGT jeep. Har man selv en Crawler er man naturligvis velkommen til at tage den med. Jo flere jo sjovere og hyggeligere..

Jeg selv stiller med en “Amewi Pro” – en af de lidt dyre modeller, men at den er i den dyre ende er sådan set ikke ens betydende med at den er bedre.

Hvis vejret er til det, vil jeg afslutte dagen med et par grill pølser, brød og tilbehør samt en sodavand til deltagerne.

Der er tilmelding til dagen. Dem der tilmelder dig får første ret til at køre. Tilmelding sker her

“Finder jeg en sponsor til at kunne købe en Crawler mere, så vil der blive en plads mere på holdet, en ordentlig crawler koster rundt 2500 kr. – så har du en lille slat i overskud ta gerne kontakt…”

Tilmed er dagen en “udtagelse” til dem der skal konkurrere den 30.04.2022 – Læs under “begivenheder” om den dag.

Jeg tænker det område vi køre i er langs banen stien som vist på billedet.Dato : 17.04.2022
Start tid: kl. 12.00
Sted : BMX banen – Aalestrup
Slut tid kl. 15.00
Tilmelding : ja
Tilskud til sodavand og pølser på dagen : mobilpay-box :

6406GF aalestrup rc

Loading