29.01.22 – Der blev kørt :)

Wauw… Sikke en dag 🙂 Den gik over alle forventninger!
Dagen startede lidt kaotisk pga. vinden. De ting der var blevet planlagt om fredagen gik helt i vasken pga. “malik”, men hun vandt ikke kampen om banen, for efter 2. forsøg på at finde et godt sted at stå med bilerne fandt vi det 3. sted.. og det virkede 🙂De store Arrma Biler blev kørt med stil, der blev hoppet på de cykel ramper der er dernede og har hørt en lille fugl synge om at en bil var ved at lande i toppen af et træ! Må nok indrømme at sige.. Det er sådan man køre med en Arrma Bil 😉
Skader… nae… normalt siger jeg “er der ikke sket en skade på en RC bil, har dagen været kedelig….” Der skete IKKE nogen skader på de store biler.. men alligevel må jeg sige.. det var en god dag.

Jeg havde købt nogle WLToys biler hjem til de mindste.. Jeg tror de biler faldt i god smag, for der var da lidt rift efter at få lov at køre med bilerne. Det var godt at se og håber da de små har hygget sig meget.

Desværre blev der sat en stopper for de små biler, det viste sig at de ikke holdte til legen, og et par stykker af biler måtte gi op. Da jeg så kommer hjem og får kigget biler igennem, teste med andre typer batterier viser det sig at det er batterierne der ikke holder til kulden, så mon ikke jeg skal ha fundet en løsning på det problem ved at få nye og andre batterier hjem.

Mine Crawler… joe.. de holdt desværre stille.. ind til sidst på dagen hvor et pat gutter fandt på at lave en “crawler” bane af sten og stokke… så der blev lige kørt lidt på den lille bane.

Dagen i dag gik rigtig godt og stor tak for opbakningen hos alle deltager, store som små… Der skete ikke nogen skader på hverken biler eller deltager. og dog.. Vores gode fotograf fik at mærke hvor hårdt en Arrma bil kan slå når den rammer hans ben.. for selv om han ikke helt ville indrømme det, kunne jeg se han knep en lille tåre… det var uheldigt… og det vil jeg gerne undgå fremover. Fredagen forinden havde jeg brugt en del tid på at skaffe paller til at lave en afskærmning men den plan gik i vasken i dag pga. vinden. Planen med at dele området op til de store biler og et område til de små biler, gik desværre også lidt i vasken.

Der kom en familie da vi havde pakket sammen.. knejten ville prøve en af bilerne men desværre måtte “malik” vinde kampen. Læser du med her.. Bare rolig.. jeg lusker der ned på banen lørdag den 5. februar.. så kom glad 🙂 Dog tager jeg ikke alle biler med, men det bliver et par Crawler og to Arrma Biler og to små WlToys biler.. så du skal nok få lov at prøve 😉

Til næste arrangement skal der lige bruges lidt mere tid på banen med at få sat op, lade station, bil garage, klargøring ,sodavand osv.. inden der køres og så skal jeg nok være lidt mere tydelig med hvor man skal køre for at undgå for meget “kaos”.

Jeg håber ikke at “kaoset” i dag har skræmt nogen, men givet lidt blod på tanden til at deltage igen, store som små… og med tiden håber jeg at der vil komme lidt ændringer på banen dernede så det bliver endnu sjovere og mere overskueligt for os alle sammen.. For det var en herlig dag, syntes jeg 🙂 Dagen i dag var mit første arrangement og det var en mulighed for mig at finde ud af hvad der kunne gøres anderledes, og ja, der er nogle ting, specielt omkring sikkerheden og måske lidt mere “klarhed” over hvor de forskellige biler må køre. Men det retter jeg lige op på til næste gang.

Johnny, vores fotograf har taget nogle ret lækre billeder som jeg glæder mig som et lille legebarn til at se.. så vi venter spændt på hans færdige arbejde.
Følg med på vores facebook side Aalestrup RC Gutter for en opdatering 🙂

Endnu en gang tak til Rckongen.dk og Toytrade.dk for hjælpen med at skaffe biler og motivationen til sådan et arrangement.. og som tak vil jeg gerne opfordre mine gæster til at besøge de to forretninger.

——————————————————————————————————————–

Tak til alle deltager for godt humør og fremmøde 🙂
/Hilsen Aalestrup RC, Casper Salling, Viktor og Oliver og Kjeld Brandborg og Fotografen Johnny Johansen fra Aalestrup for hjælpen.


Loading