5. Januar – lidt ekstra hygge

Den 5. Januar var vi på banen i Aalestrup og køre en lille smule med Crawler og et par Big Rock Crew biler.

Planen var at få lavet en lille forhindringsbane til crawlerne, men det blev ikke til så meget. Men vi fik da kørt lidt med crawlerne i buske og på skrænterne.

Patrick var dagens yngste og eneste deltager og fik naturligvis lov at rode rundt med en Crawler i buskene.. jeg tror han kunne li det for hurtigt fandt han ud af at en Crawler ikke er en racer bil men en bil hvor man køre langsomt, stopper lidt og kigger efter forhindringer og prøver at komme over dem.

Patrick fik også lige lidt smag på hvad en stor 1/10 skala Arrma BigRock Crew kunne… Det tog ham ikke lang tid at finde ud af håndtere bilen i fart, stoppe og lave lidt Drifting med bilen, tilmed tog jeg ham med over på et af af de små hop og lod ham prøve lidt der… Det gik jo forrygende godtog her fangende han teknikken ret hurtigt med at ramme hoppet rigtigt og så lande bilen igen på alle 4 hjul.

Patrick, læser du med her? Hvis så, så har du kvalificeret dig til at komme med Viktor og Oliver en lørdag så de kan lære dig lidt mere..eks.. hvordan man laver backflip og front flip😀 for det er de to knejter super gode til…

Sidder der nogle friske knejter derude og tænker… det vil jeg være med til… så følg med på vores facebook gruppe “Aalestrup rc gutter” …

Se den lille korte film med Patrick herunder…

Loading