Et par knejter fra Ukraine kan også… og mere til ;)

Søndag den 6. marts 2022 tilbød jeg en dag for de Ukrainske flygtninge her i byen lidt hygge og sjov med forskellige Rc biler.
Der blev spærret af på parkeringspladsen bag byens hotel og stillet op med en masse Rc Biler i forskellige størrelser.

Det startede godt.. og sluttede rigtig godt.. Jeg har ikke tal på hvor mange der deltog inde fra Hotellet, men der var nok deltager og de store biler var et total hit hos nogle af de store drenge. Så stort et hit at da Viktor og Oliver ankom fik de lov at slå sig løse på BMX banen til en go gang Bashing, speed runs og masser af vilde crash.

Jeg fik en go hjælp af Patrick som var med fra starten og var en del af “holdet” til at få gang i legen, han fik tjekket samtlige biler og fandt hurtigt ud af at organisere hvilke biler der var køreklar og hvilke der ikke.. En god hjælper.. 🙂

Jeg kan ikke Ukrainsk, men jeg fornemmer de to drenge der var med helt til slut havde en god dag og vi fik da “snakket” lidt om bilerne og batterierne til bilerne. Jeg lærte et nyt ord… Batteri på dansk er næsten det samme på Ukraink´s .. .Og der blev sagt “Batteri” mange gange i løbet af dagen..

Det var en hyggelig dag, og jeg håber da dem der deltog også syntes det var hyggeligt.. Desværre har jeg ikke taget billeder af dagen, da jeg ikke ville “udstille” vore kære gæster. Så der er meget få billeder fra opstarten.

Jeg håber at der bliver mulighed for at få vores Gæster i byen med på endnu en go omgang “bashing” senere…

Tak til:
Patrick
Helle
Viktor
Oliver

For hjælpen 🙂 Og tak til folkene bag Hotellet for at videre give mit tilbud om deltagelse…

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.