En lille “Give away…”

Når solen skinner, så er Aalestrup-Rc i godt humør.. De sidste mange gange der har været afholdt Rc køring på banen i Aalestrup for de unge har jeg naturligvis holdt lidt øje med hvem der er mest aktive og udvist sund fornuft, passet på klubbens biler, og hjulpet til med oprydningen.


Det Jeg har kigget lidt efter ved de forskellige deltager:
1) Hvem har hjulpet mest til med klargøring af bilerne på banen.
2) Hvem har vist størst interesse i at lære om bilerne.
3) Hvem har kørt mest fornuftigt men samtidig flyttet en grænse.
4) Hvem har vist mest omhu for sine meddeltager og hjulpet når noget er gået i stykker, samt kommet og sagt at noget er gået i stykker eller spurgt ind til om noget er ved at gå i stykker..

Den heldige modtager af en helt ny Arrma Big Rock Crew til en pris af 2999 kr. vil blive annonceret lørdag den 19. marts 2022 her på www.aalestrup-rc.dk. – Så kan den heldige vinder nå at øve sig lidt til konkurrencen den 26. marts 2022 😉

*Vinderen skal selv anskaffe sig en oplader og et batteri til bilen.
*Man er altid velkommen til at “låne” batterier af klubben til arrangementer og få opladet batterier.
*Bilen bliver indkøbt hos Rc Kongen som er klubbens største leverandør af Rc biler, reservedele og andet sjov. – Der vil blive lavet et “garanti / faktura” bevis med dit navn så du har garanti osv. på bilen.

Der vil komme flere “give-away” i løbet af sommeren, så hvis dit barn skal ha en monster fed RC bil, enten en Crawler eller en Basher, så kunne det måske være du skulle sende dit barn ned på BMX banen.

Bilerne leveres af Rckongen.dk – Aalestrup-rc.dk får ikke nogen rabatter eller gaver fra Rc Kongen. Biler eller andet der indgår i “Give-aways” betales 100% af Aalestrup Rc. / Niels Poulsen
Loading