Frisk på en RC Bil ? – “Give-Away”

Aalestrup RC er i “give-away” humør… En super fed Arrma Granit Brushed lige til at skyde af på græsplænen der hjemme og give mor og far grå hår i hovedet og se blomsterbedet blive revet op af de store dæk 😉
Filmen er lavet af Arrma Granite “Tirol”


Eller skal du lige imponere naboens datter med en Wheelie og et mega fedt hop over kantstenen så rotterne bliver mere bange for din RC bil end for jeres kat ?

Så er det nu du skal følge med i aalestrup-rc, for der står en Arrma Granit Brushed scala 1/10 monster truck på hylden og venter på en ny ejer.

Det eneste du skal gøre er at deltage minimum 4 gange i de arrangementer der afholdes i klubben og hjælpe til med at stille op, rydde op, lave de fedeste hop med bilerne, hjælpe andre deltager, tage del i vedligehold af bilerne når det er nødvendigt.

For hver gang du har deltaget bliver dit navn noteret ned og en lille “note” om hvad du har hjulpet med og hvor god du er til at køre med bilerne osv. osv. Så jo flere gange du deltager, jo større mulighed har du for at vinde den her fede Arrma Granit bil..

Ikke nok med det… Du kommer også med i udtrækningen til at komme med ud og køre med andre klubber, gi din bil fuld skrue i en grusgrav, tage med på Crawler ture med de store Crawler.

Vil du være en del af en klub med et godt kammeratskab, fælleskab, hyggelige timer.. så er det nu du skal være aktiv 🙂 Vi køre hver 14. dag i Aalestrup… kom glad… alle er velkomne…

Din alder har ikke betydning! Er du under 18 år kan du deltage..

Loading