Halløjsa… Vi prøver at åbne porten til hallen…

Sommerferien er slut! Vi er godt med i klubben… Der skal lige ske lidt mere…

Derfor prøver vi fra torsdag den 24. august i uge 34 at holde åbent i eftermiddags timerne fra kl. 16.00 til 20.00 hvor alle kan komme og prøve kræfter med en hurtig fjernstyret bil på vores tæppebane eller undendørs banen.

På vores tæppebane… Der har vi 4 “banditter der kan races rundt med. De to af “banditterne” er justeret ned i fart så alle kan køre med dem hvor de to andre er sat i “racing” mode og køre op til 40 km/t på langsiden.

Er du til støv, mudder eller sjove hop… Så har vi vores lille udendørsbane som kan bruges. Her kan man køre med de lidt mere hårdføre biler såsom Arrma, Traxxas, HPI eller Maverick Rc biler. Banen er lille menbyder ind til sjov og konkurrence kørsel.

Er du til lidt Crawler sjov ? Så har vi stadigvæk vores indendørs Crawlerbane og vi er så småt gået i gang med at bygge en udendørs crawlerbane… Så er du kreativ og har fede ideer.. så kom og være med..

Kig ned til Morten og Fernando torsdag den 24. august fra kl. 16.00 til 20.00 på Testrupvej 4, 9620 Aalestrup..

Evt. spørgsmål, tag gerne kontakt til Niels Poulsen 4294 2201

Ses vi ? din alder har ikke betydning 🙂

“Medlemskab i klubben ? – Støt op om en lille klub i byen for alle der intressere sig for RC biler i alle former.. Crawlers, Basher, konkurrencebiler… Klubben er for alle og vi der er altid hygge når vi mødes..
Medlemskab koster ikke mere end 100 kr. pr. måned for personer over 16 år… under 16 år er prisen 50 kr.
Med et medlemskab er du med til at give plads til endnu en forening i byen…–Klik her for at tilmelde dig..

Loading