Vi har fået en mindre BASHER bane!

Nu fik vi en Basher bane!!.. Det var hvad vi ønskede os.. og den ligger perfekt i forhold til vores klub lokalitet.
Der blev indgået en aftale med BOLL-BILER / CarPeople i Aalestrup om et lille område bagved vores klub hal, her har Dennis Nøhr gået amok med en have traktor for at slå græsset og tegne bane.

Der blevet lavet lidt hop og højkurver til de store BASHER biler og aktiviteten på banen har allerede nu været god, der vil med tiden bliver lavet lidt mere på banen, så som sat lidt bænke og borde op og et lille køre rapo som man kan stå på.

Området er stort.. enormt stort, men banen er begrænset ned til en mindre man sjov bane. Der erplads til at der kan laves en udendørs CrawlerBane, så vi har et alternativ inderdørs banen..

Aalestrup skovl selv og Maskin udlejning var så flinke at stille to mand, to maskiner tilrådighed for at få lavet lavet banen i samarbejde med Dennis.

Der er bestilt et nyt og flot banner til Boll-Biler som vi naturligvis glæder os til at få hjem og hængt op inde i vores klub hal.

Aalestrup Rc er en lille “hyggeklub” for børn, unge og voksne barnlige sjæle.. Har du lyst til at støtte op om klubben er du velkommen til at kontakte os på telefon 4294 2201 eller email klub@aalestrup-rc.dk

Vi takker for støtten 🙂


Loading