Knaber2023..

Aalestrup RC tog chancen og kørte med i Knaber optoget. Det var nu ret sjovt, sjovere end mange af os troede.
Vi var 13 friske fyre, damer, piger og drenge i alderen 7 til 65 år.. Det var en oplevelse som vi nok ikke lige glemmer da der her sidst på året stadigvæk snakkes om dagen i klubben, nogle har spurgt om vi skal deltage næste år..

Vi kørte med vores Rc biler igennem byen, der blev lavet lidt sjov med tilskuer langs ruten og dem der kørte med vores klub Crawler fik vist hvad bilerne kunne. Vi havde også vores lidt hurtige Basher biler, det er sjove biler der kan køre hurtigt og lave back flip osv.. Det var lidt svært at holde igen med “gassen”..

Efter optoget stillede vi vores lille tæppebane op hvor alle kunne komme og prøve vores Banditter. Børn og voksne kunne teste bilerne. Der var en pæn interesse for banen og de biler køre med.

Dagen gik rigtigt godt.. og vi glæder os til at kunne deltage i 2024 med endnu flere biler.

Som deltager i Knaber optoget kan man søge om del i overskuddet fra hele festugen.. Så der blev og søgt og vi fik et flot beløb på 2500 dkr. for vores deltagelse.

De 2500 dkr. skal bruges til forbedringer i klubben, hvordan pengene skal fordeles har vi endnu ikke besluttet..

Tak for et flot opmøde og støtte fra dem der deltog i knaber optoget.. Vi her i bestyrelsen håber på en flot deltagelse i 2024 og håber på at se en masse gæster i vores klubhal på Testrupvej 4, Aalestrup..

/Aalestrup Rc

———————————————————————————————————————————————————————————

>>Besøg vores lille sponsorside, måske du kunne få lyst til at sponsorere endnu en aktivitet i byen..<<
>>Læs lidt mere om klubben her<<


Loading