Lørdag aften, der køres der med 1:10 skala på Rideskolen..

Vigtigt information findes i bunden af siden her
Lørdag den 3. December 2022 om aften kl. 18.00 – 22.00 stiller vi et par store bashing hop op på rideskolen til lidt kørsel.
Der køres i et begrænset område så vi ikke optager hele hallen, men der bliver plads nok til at lave en bane ud af vores planker og med et par gode hop og sving så vi kan få det lidt sjovt.

Vi prøver os frem, dvs. Der er lavet en lille aftale med Rideskolen om at låne plads hos dem så vi har et sted vi kan være nu når det bliver rigtigt koldt uden for. Et flot tilbud som jeg tænker vi burde tage i mod.

Vi er så heldige at vi har fået lov at stille de store hop nede på rideskolen, så de er nemme at få ind i hallen og der er nu monteret hjul på hoppene så de kan “trilles” ind.

Er du interesseret ? så kom og hyg med os ! Vi snakker biler, og elektrisk afgasning “os” og kalder os miljø beviste.. For vi køre jo elektrisk !!

Der er kaffe på maskinen og en iskold ( lunken ) sodavand, mad sørgere man selv for..
Vi starter kl. 18.00 ish og slutter kl. 21-22.00 ish… hvor vi pakker ned og slukker og lukker..
Gratis at deltage, med egen RC bil, men skulle du have lyst til at bidrage til lejeudgiften af hallen er du velkommen til det.
Adresse til Rideskolen:
Borgergade 59
9620 Aalestrup
Telefon 42942201
MobilePay 6406GF ( Aalestrup RC )

**Lån af klubbens biler er muligt, der udleveres en kasse med enten en Arrma Big Rock Crew eller en Arrma Senton skala 1:10 – i kassen er der følgende:
1. Stk Arrma bil
2. Stk. 7,4volt batterier som kun skal ha det sidste ladeboost ( de ligger i Storage mode )
1. Stk. Pistol Sender
4 stk. ekstra AA batterier til Radio sender

Loading