12-11-2022 Rideskolen ! Det blev jo et Godt arrangement!!


Så blev dagen på Rideskolen holdt og må sige at det blev godt.. Så godt at klubben er frisk på at gøre det igen.

Hvormange der mødte op ved jeg ikke.. jeg havde ikke tal på det men det var ikke det vigtigste. Vigtigst var at dem der kom fik en god dag og et andet syn på det her med Radiostyrede biler. En del var ret nysgerrige og fik stillet spørgsmål om priser, typer biler og om vedligehold af bilerne. En hel del som ikke havde prøvet at køre med RC biler i de store skalaer tog turen på de store hop og der blev “undervist” lidt hvordan man landede rigtigt med en Bashing bil.


De små WL Toy biler som Viktor stod for, var vist også et pænt storthit hos de små. Forstår det for de er sjov og kan køre hurtigt. Det kræver lidt øvelse at køre med de små WL toy biler og kræver en ret velplanlagt bane. Det lykkedes Viktor ret godt, men lidt forbedringer skal der være plads til.. Det skal han nok lære.. Jeg tror også Viktor var ret vild med den interesse hans biler fik..Så stort skulder klap til knejten for en vellykket omgang der 🙂 Vi har fået sponsoreret en FiberTex Dug til de små Wl Toy biler, men Fibertex kunne ikke nå at få den produceret færdig, så vi prøvede med en sandbane.


Den store CrawlerBane som der blev lagt en hel del timer og dage i at få sat sammen, den blev ikke helt som tiltænkt, men det viste sig at den virkede og tiltrak en hel del.. Der blev kørt med Crawler i skala 1:10 med forskellige opsætning, forskellige typer dæk og affjedringer. Banen er bygget i moduler så man kan stille de forskellige moduler op som man har lyst til og endnu bedre, den er nem at udbygge efter behov.


Banen blev bygget efter at det kun var 2 akslede biler der kunne køre på den, men det viste sig at selv en stor lækker 3 akslet Mercedes nemt kunne klare banen, det er en RC bil på små 6-7 kilo som ikke rokker sig ud af flækken når den bliver udfordret. Der dukkede også en RC dumper op.. den skulle vist også en tur på Crawlerbanen, hørte at den havde lidt problemer men klarede ellers til en 9´er .. så måske vi ser mere til den og at den kan gi lidt udfordring til en Mercedes.

Der var mange forskellige Crawlers med, Hr. Brandborg har lagt mange timer i sin Absima Sherpa og den blev rigtig lækker og kunne lid mere end forventet.

Vi havde den lille mini-crawler bane med derned. Desværre var den ikke helt på toppen, men den fik lidt opmærksomhed af en yngre dame der ville se om hun var lige så god med en mini-crawler som med en hest.. Hun løb af sted med en FTX Mini-crawler som gevinst og mon ikke vi ser hende igen.

Mini-Crawlerbanen er sjov at “lege” på, men desværre holder den ikke til fugt, så vi leder efter et sted den ka stå tørt og sikkert.. Banen skal udbygges her til vinter og det bliver Oliver´s og Tinus opgave – noget de ser frem til.


Bashing !!! Yes.. De store biler er ALTID et hit… Der blev kørt med Arrma Senton og Arrma BigRock Crew biler på de store hop som var sat op i den nederste del af Ridehallen, nogle biler fik en del klør så de måtte ha en lille “overhaling” og gøres klar igen til at få bøllebank.. Man er ikke i tvivl om hvor højt en Arrma Bil flyver når man høre den rammer taget i hallen og det siger klask når den lander på alle fire hjul igen og bare fortsætter som om intet er sket.. Sådan skal være.. !!

Nogle knejter skulle lige ha et “kursus” i at køre med de store biler.. arh.. var nu ikke kun knejterne men også et par forældre skulle lige ha lidt undervisning, men når man fanger ideen i at lande rigtigt og gi den rette “gas” når bilen er i luften.. er det rigtigt sjovt og man prøver at gi lidt mere “guffe” næste gang man skal over et hop.

Dagen blev afholdt og der skete ingen skader på bygninger, personer eller heste der stak af i frygt for at hilse på en hurtig kørende bil. Så stor tak til alle der deltog og hjalp til hvor der var behov for en hånd.

Der er altid plads til forbedringer, Jeg brugte dagen ti lat se hvor ting skal gøres bedre, samtidig at få lidt input fra deltager om fremtidig arrangementer. Der er kommet meget ind som jeg ikke selv har tænkt over. noget jeg vil arbejde på sammen med Fernando, Henriette, Viktor, Oliver og Kjeld..

Har du lidt feedback om hvad der kan og skal gøres bedre er du velkommen til at kontakte mig.

Tilsidst en tak til:

Rpdesign.dk Broderi – Tak for levering af en trailer til transport af mini-crawlerbanen
korsbjerg-transport.dk – for levering af de store hop som klubben har fået tidligere på året
Rckongen.dk – for hurtig levering af en ny Arrma Senton til dagen og en stor tak for samarbejdet
med levering af reservedele, Arrma biler og WL toy biler og en rigtig god tone når man ringer til dem.
Toytrade.dk – for levering af Mt Strada bilerne og hurtig levering af reservedele
Minna & Preben og Marianne D. og Fernando Petersen for støtte til indkøb af 1. premie i form af en WL toy bil til en værdi af 499 kr. ( det blev til et gavekort til RCkongen.dk da de ikke kunne nå at få en helt ny bil hjem til dagen )
Johnny Johansen – Tak for de lækre billeder
Birgit Rauschning Poulsen – også en stor tak for de lækre billeder

Tak til Kjeld Brandborg som leverede en rigtig lækker mini-crawler som 1. premie til en værdi af 716 kr.
Tak til alt og alle der hjalp med opstilling og nedtagning af baner.

En stor tak til Aalestrup Rideskole / klub som var friske på ideen om at lade os “hærge” underlaget ude i deres ret så flotte ridecenter. Uden det her flotte tilbud fra dem var dagen ikke blevet til.

>Besøg vores facebook side her<Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.