Rideskolen er booket den 4. Februar 2023

Rideskolen er booket til en go gang “hard driving” med bilerne den 4. Februar 2023 kl. 16.00 til 20.00

****** Vi starter op i egne haller den 1. marts 2023 – læs mere her på linket******

Som de sidste par gange vi har kørt der ude er vi vist enige om at det har været total hygge for os alle samme, og den hygge og fælles interesse for hobby holder vi lige ved ilden igen ved at nappe endnu en eftermiddag / aften med lidt Rc kørsel. Har du din egen RC bil, uanset model eller størrelse så tag den med og hyg dig med os. Er du helt ny i hobbyen er vi flere der kan guide dig med vedligehold, indkøb og køreteknikker, her hjælper vi hinanden med gode råd osv.

Vores lille tæppebane vil blive rullet ud så de helt små har et sikkert sted at køre med deres biler i et område hvor de store og hurtige biler ikke skal have adgang til. Er det stemning for det og batteri kapacitet til det, så laver vi en mini-put konkurrence på tæppebanen med de små WL Toy biler og Hurricanes..

30-1-2023 :Den store Crawler bane som var et hit tidligere er nu gennemgået og bliver stillet op, banen er blevet meget større end sidste gang vi havde den med. Der vil blive mulighed for at køre med en Absima sherpa Crawler for dem der ikke har en selv, eller bare vil prøve en fed forhindringsbane.
Fernamdo og Kjeld Brandborg står for denne bane og udlån af biler.

Kl. 16.00 ish – Der henter vi ramperne ind og laver bane til de store biler og ruller tæppet ud til de små biler.
kl. 16.30 ish – Er vi klar ? hvis ja, så giver vi den gas og tester bane og hoppene.
kl. 17.00 Ish – Er der stemning for det, så napper vi lidt konkurrence med bilerne og skulle det modsatte køn blive for provokerende så laver vi naturligvis en “mænd vs kvinder” eller en “unger vs voksne” konkurrence.
Vinderen under 18 vil få en pokal og 50 kr. til en gang lørdags slik 😉
kl. 18.00 ish – Der er det pause på Klubbilerne – en lille gennemgang af bilerne og opfølgning på batterier til de er klar igen.

Hvordan resten af aften kommer til at se må vi tage som det kommer…

Deltager betaling:
50 kr. pr. voksen over 18 år.
25 kr. pr. barn under 18 år.

50 kr. for lån af en RC bil ( Arrma Senton eller Bigrock )
25 kr. for lån af en RC bil ( Traxxas Bandit ) – er der flere deltager til Banditterne end biler skiftes man.
Deltager betaling: mobilepay boks ( Aalestrup rc (6406GF ) der tages ikke i mod kontanter og alle indtægter går til lejeudgiften – evt. overskud går til næste leje af hallen.

*Regler for deltagelse: Vi er gæster på rideskolen, derfor behandler vi rideskolens faciliteter med respekt, vi rydder affald op efter os, vi husker at sige til hvis noget er gået i stykker på rideskolen, vi gøre lige rent på toilettet hvis vi har været uheldige og ramme ved siden af, alkohol er ikke tillad, Energi drinks drikker vi uden for, rygning er ikke tilladt med mindre det ved bænken uden for. Vi køre ikke med RC biler uden for det lejet område. enkelt og simpelt 🙂

Loading