Tak for 2022…


På vegne af Marianne, Henriette og Niels ønskes alle som deltager og har deltaget i vores hyggedage med radio styrede biler et rigtig godt nytårog samtidig sige tak for deltagelse i 2022

Vi blev en forening i 2022 – tak til Marianne D. som hjalp med at få styr på bankforbindelse og de rigtige papir og tak til Henriette S. som tilbød at stå for økonomien. Det skulle blive rigtigt godt og der var et lille lys forude for at komme rigtigt igang som en forening.
Dog kom der ikke rigtigt gang i “foreningen” da det var lidt sjovere at få vores biler ud at køre og sidde og rode end at sidde med papir arbejde til op over hovedet, så klubben stod lidt og trådte i vande..

2023 bliver året hvor der skal kigges på en hel del og klubben blive endnu sjovere at være en del af og der skal gøres mere ud af “foreningen” og få Aalestrup på landkortet med en fritidsaktivitet som nok ikke lige nævnes hver dag i foreningslivet. 🙂

2022 var også et år hvor der blev satset lidt på andre biler til klubben og der blev købt hjem for at prøve mærker af, det endte med Arrma, WL Toy og nu her i december Traxxas.

Der har været mange sindsyge planer for klubben og de aktiviteter der er blevet lavet og lagt på “arbejdsbordet”, en del planer og aktiviteter blev gennemført og andre blev ikke til noget. Men jeg vælgere at se på de ting som blev gennemført og arbejde lidt videre med dem, fine pudse lidt her og der… De ting der lykkedes i 2022 har ikke kunne lade sig gøre uden jer der støtter op om klubben og de aktiviteter for børn og unge.. VI SKAL HA MERE AF DEN SLAGS I 2023 !!

Der kom for alvor gang i klubben da Aalestrup Ridecenter åbnede porten og tilbød at vi kunne leje os ind i en hal.. Det var et tilbud som jeg ikke kunne sige nej til. Det viste sig at blive populært med mange deltager i alle aldersgrupper. Der kom flere til end jeg regnede med, det var så at sige fedt !! Ikke alting har kørt på skinner, og der er med sikkerhed nogen der er taget hjem med sine børn og unge med lidt skuffelse over at de ikke fik prøvet bilerne. Det er ting jeg vil gøre mit allerbedste til at få ændret, desværre har jeg ikke helt fundet den gyldne tråd, men uanset, så tak fordi i støttede op og viste ansigt og håber at I kommer igen.

Det er altid hektisk og lidt stressende at få et arrangement op og køre som på rideskolen. Det virker simpelt, stille et par ramper op og giv den den gas.. Sådan er virkligheden ikke. Flere dage op til et arrangement ligger der en del forberedelse i det.

Der er mange af klubbens biler der skal gøres klar, batterier skal tjekkes, er alt nu pakket og klar osv.. Transporten fra mit hjem til rideskolen, indkøb af nye reservedele og udskiftning af dele osv.. uff.. det kan være lidt af en opgave.. Men det er det værd når jeg kravler ud af mig selv og kigger på den glæde det giver børn og unge når de får lov at lege med de her Rc biler og der samtidig bliver lidt tid til undervisning i at køre og forstå hvordan bilerne reagere på ramper og i luften. Når de lære det og får en forståelse for det.. Så går der et underligt konkurrence instinkt op i dem og det drejer sig om at være den “bedste” på banen.. Skide sjovt at se på…

Tanker og ideer til 2023 ! Dem er der dælme mange af, så mange at jeg skal bruge et par dage til at skrive om dem her, men jeg vil hurtigt nævne nogle af dem..
BMX banen vi har her i byen, har i et par år været min tanke om at få lavet til en “multi” bane som kan bruges til RC biler og til de unge der elsker at køre BMX cykler. Så her håber jeg at jeg får taget hul på det med hjælp fra forældre.
Nogen har sagt til mig at en bane til RC biler skal ligge uden for byen, der er jeg af den opfattelse at det er helt forkert. Børn og unge skal ikke pakkes væk på en mark, de skal være en del af byen og gerne i centrum så de kan ses og høres og vi voksne kan tage del i deres interesser..
Der er et brændende ønske om at få en eller to 20/40fods container op nede ved banen med strøm i.. Et sted hvor vi kan samles og hygge os, om vi så køre knallert, cykel, scooter, løbehjul eller radiostyrede biler.. Der er flere tanker om området som kan det attraktivt for os alle.. Tænk dig at du kan gå derned med dine børn og lade dem cykle på en bane og så nyde en kop kaffe på en bænk eller lave en “madkasse” tur derned.

En lager hal !!! Yup.. jeg har brugt en del tid her i 2022 på at lede efter en lager hal som vi kunne leje, et sted hvor vi kunne have en fed indendørsbane til tæppebiler og små drifter, en lager hal med et lille stykke område til hvor vi kunne lave en udendørsbane. Desværre lykkedes mig ikke så derfor har vi taget Aalestrup RideCenter i brug til jeg finder noget der kan bruges til fornuftige penge..

Kursus ? Skal vi på kursus ? nae.. Når vi køre med de her biler er der en pæn risiko for at der sker personskader. Joe, det er bare en fjerstyret bil, men nogle børn har biler der kan køre op til 50 km/t og nogle op til 100km/t – der sker skader når en bil rammer ind i en person. Så derfor føler jeg det er vigtigt at “vi” lære lidt om sikekrheden. Noget som også vil kunne bruges hvis mor og far tager deres barn med ud i en anden klub eller et sted hen hvor der kan køres, så ved de unge lidt om hvad skader der kan ske hvis uheldt er ude og hvilke hensyn der skal tages til det ydre miljø.

Der er kommet en hel del voksne deltager til.. Dermed også en del input til fremtiden om hvordan ting skal / kan håndteres. eks. når vi er på rideskolen. En del har tilbudt at stå for nogle ting ved arrangementer, noget som jeg er glad for og tænker der skal “arbejdes” med i det nye år. Så stor tak til jer der vil give en hånd med.. Det er der behov for 🙂

Økonomien i klubben er et emne for sig selv.. Klubben får ikke nogen støtte nogen steder fra eller nogen faste sponsor. Så alt hvad der er lagt i klubben er med hjælp fra private og min privat økonomi som har støttet op om Aalestrup RC – Kun med det formål at skabe en fritids interesse for en mindre gruppe børn og unge her i byen og de omkring liggende byer. Så en stor tak til jer der støtter op om en lille klub med en stor betydning for andre.

Well, jeg er ikke den store skribent, og der skal være tid til andre ting her i livet end at læse om Aalestrup RC, så jeg vil slutte af med at sige….

TAK FOR 2022 OG RIGTIG GODT NYT ÅR TIL JER ALLE – STORE OG SMÅ
Vh. Aalestrup RC
Niels Poulsen
Marianne Damtofte
Henriette Shultz

En stor tak skal også lyde til Aalestrup RideCenter, Rckongen.dk og Rp Design Broderi for et godt samarbejde

Loading